lauantai 21. syyskuuta 2013

Pikkuarvonta...

2½ kuukautta ollut tää blogi ja melkein 300 vierailijaa/lukukertaa ollut. Oon yllättynyt, että tuonkin verran koska päivitän tätä niin harvoin. Tosin enpä toistakaan blogia kovin usein päivitä, sitä siis missä kerron silloin tällöin kuulumisia.

Mutta joo, koska 300 vierailijaa tulee ihan kohta täyteen, järjestän pikkuisen arvonnan. Palkintona on sellainen pienenpieni ylläri-paketti, jonka sisältöä en paljasta ennen kuin paketti on vastaanottajalla :)  Mutta lupaan, että palkinto on ihana! Ainakin omasta mielestäni on ;)

Arvontaan voi osallistua 21.10. klo 21.10 asti :)
Elikäs. Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro mieluisin matkakohteesi! Ja muista jättää oman blogisi osoite, että pääsen vastavierailulle.

Että semmoista, saa osallistua mutta ei oo pakko hei!!!

EDIT. Lisättäköön, että palkintoon kuuluu jotain kangasta... :)

13 kommenttia:

  1. No toki pitää osallistua arvontaan :)
    Lempimatkakohteeni on Bali, ylipäätään Aasian suunta viehättää. Matkoja on tehtykin useampi sinne, mutta nyt ei ainakaan hetkeen tuon ipanan kanssa reissuun olla lähdössä ;)

    Oma blogini on punatukkajakaksikarhua.blogspot.fi. Tervetuloa seuraamaan ja liittymään lukijaksi, jos kiinnostaa seurata :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa :)
    Oon kerran käynyt Thaikuissa ja mieli tekisi lähteä uudestaan jonnekin päin Aasiaa. Myös Karibian suunta olisi potentiaalinen vaihtoehto. Eli kaukomaat siis ;)

    Minun suht tuore blogini löytyy osoitteesta
    madebymadeblog.blogspot.fi/
    Tervetuloa vierailulle :)

    VastaaPoista
  4. ehdottomasti mukana arvonnassa! jos saisin matkustaa ihan mihin tahansa niin sitten kohde olisi Uusi-Seelanti tai Islanti, mutta taloudellisten realiteettien valossa todellisempi lempimatkakohde on Kreikka tai Italia.. http://ihanitteravelsin.blogspot.fi/ on blogi :)

    VastaaPoista
  5. Eipä täs juurikaan ole tullu noita naapurimaita pitemmälle tullu mentyä, mut joskus kun lakkaan köyhtymästä lähen Idän pikajunalla halki Venäjän Kiinaan, ois ihan mielenkiintosta matkata viikko junalla halki mantereen ja sit joskus parin viikon päästä lentäs kotii.

    VastaaPoista
  6. Amerikan outletteihin tekis mieli matkustaa =). Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  7. Kauheen moneen paikkaan en ole päässyt matkustelemaan, mutta noista missä olen käynyt, Kypros oli aika kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lempimatkakohteeni on Utsjoki. Heti perässä tulee Pietari ja Italia.

      Poista
  8. Mukana ehdottomasti! :) Oon oululainen ja käynyt vaan kolmesti Helsingissä ja tykkään kaupungista ihan hirmuisesti! Tallinnassa oon käyny kahdesti, ja sekin on ihana paikka. Siinäoä mun maailmanmatkailut ;) jollei Ruotsin Haaparantaa lasketa :D :D

    hulamaja ät gmail.com
    ja blogi http://hulamaja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Muut tuntuu matkustelevan aikasta paljon ulkomailla... Minä vähemmän, mutta eniten mieleeni on jäänyt kuitenkin ensimmäinen ulkomaanmatkani lentäen. Matkakohde oli Menton Etelä-Ranskassa... Ihana aurinkoinen sitruunakaupunki :D Mutta sitten tykkäänkin toiseksi eniten Ylläsjärven maisemista tai ne oli mahtavat ainakin 2002... :D

    VastaaPoista
  10. Mie haluaisin matkustaa Australiaan, olen aina halunnut. Tallinnaa etemmäs en ole vielä päässyt :D

    maiskulainen.blogspot.com on oma blogiosoitteeni :)

    VastaaPoista
  11. Joku Euroopan kaupunki olis hyvä. Tällä hetkellä passais kyllä vaikka naapurikaupunki :)

    VastaaPoista
  12. Ja hei, blogissani on sinulle haaste :) http://madebymadeblog.blogspot.fi/2013/10/haasteeseen-tartuttu.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3